dinsdag 9 februari 2010

award

Een award kreeg ik van legezakken vrouw. Echt heel lief van haar,maar, wie is zij ??? Zij is een medeblogger, en in mijn ogen een hele warme hartelijke consuminderaar die op haar eigen vaak inspirerende wijze probeert te consuminderen en toch het leven leuk en leefbaar probeert/ weet te houden voor haar en haar gezin en ik lees graag haar blogjes, omdat ze vaak zo positief weet te blijven. En herkenbaar schrijft.
Voor degenen  die niet weten wat de bedoeling is van zo'n award, ik wist het zelf ook nooit, je verteld 7 dingen over jezelf en geeft hem dan weer aan 7 anderen door, een soort van kettingbrief dus ;-)
Nou vind ik dat eerste, over mijzelf  schrijven, al moeilijk, dat laatste vind ik bijna nog moeilijker want ik zie dat bijna iedereen hem al heeft.( tenminste die ik lees) Dus  dat laatste doe ik bij deze niet, mocht je hem ook willen hebben dan bij deze, hij is voor jou, neem hem en doe ermee wat je moet doen :-)
Nu dan 7 dingen. hmm over mij zelf dus, en poepoe t moet nog intressant zijn ook.
1 Ik heb een kookboeken verslaving, ik lees die ook, als zeg maar, literatuur, of een roman en lees het dus ook s avonds voor het slapen gaan in bed.Een mooie beschrijving van een goed gerecht met prachtige foto: Oh het kan me raken als ware het poezie.En ik hou van koken , ook voor grote groepen.
2 Ik heb nog  een afwijking, ik hou van dingen met een stekker eraan voor in de keuken, you name it: i have it ( ik MOET het hebben dan)
3 Om in de kookhoek te blijven : ik ben met mezelf de uitdaging aangegaan  dit jaar iedere week een nieuw vegetarisch gerecht uit te proberen .
4 Ik ben slecht in kaartjes versturen, heus ik bid en denk aan iedereen, maar de woorden die ik op mijn kaartjes schrijf , als ik ze terug lees slaat het werkelijk nergens op,en dan verscheur ik ze en verstuur niks meer, hier moet ik dus wat aan doen!
5 Zweden is mijn favoriete vakantie land , zou het leifst met een grote camper er eens 6 weken ofzo door heen willen zwerven.( je mage r overal vrij kamperen, mijn droom)
6 Wonend op 2 km van de zee , ben ik nog steeds gek van zee ZON en het strand, maar bij alle weersoorten mag ik graag over het strand, langs de vloedlijn lopen.
7 Alhoewel ik de geur verrukkelijk vind, drink ik nooit koffie, ik heb het geprobeerd, maar hoe of wat je er ook mee doet, die vervelende koffie smaak blijft overheersen. Brrrrr.Nee mij maak je echt blij met een evrs kopje thee, dan wel het aller lekkerst vind ik die losse thee, die vind ik zoveel smaak en geurvoller dan zijn kant en klaar gepakt en gezakte varianten.
Nou JOEHOE, het is me gelukt 7 dingen op te schrijven over mijzelve, mocht je nu nog meer willen weten, vraag het en wellicht kan ik je vraag alsnog beantwoorden

10 opmerkingen:

 1. Hmmm, nou heb ik niks gelezen wat ik nog niet wist ;-) Heb je geen spannender feitjes over jezelf ?? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aargh ik sla gewoon dicht van een award, ik weet 1001 gekke dingen hihihi maar die durf ik niet te plaatsten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je award hoor, zelf ben ik ook 6x genomineerd! En jij woont zo dicht bij zee? Wij ook....leuk! Zee verveeld nooit!
  En zo gek op kookboeken...leuk joh...ik lees ze ook wel veel, maar niet te vaak....krijg ik alleen maar trek van! Hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk log heb je , ik kom via via via ( moet even denken volgens mij legezakken)en ik weet gelijk een heleboel over je.
  fijne dag
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk: ik hou ook van dingen met een stekker eraan in de keuken en dat van die kaartjes herken ik ook helemaal! Ik heb beterschap beloofd dit jaar en ik verzamel ook actiever adresssen van mensen!

  Leuk he, die Award: hij waart echt rond in blogland...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, hij waart zeker rond, ik heb hem ook net ingevuld en ja, het is je gelukt om 7 dingen te vertellen! Best leuk toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een verslavingen en afwijkingwn in één blog. Moest erg lachen om je voorkeur voor dingen met een stekkertje ;-). Ben stiekem jaloers op dat je zo heerlijk dicht bij het zee en het strand woont, za-lig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha leuk, nog iemand met een kookboekentik. Als ik een kookboek lees kan ik de gerechten bij wijze van spreken al proeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kijk, nu heb je ook weer nieuwe lezers erbij. Nomineren voond ik best moeilijk, maar jouw blog vind ik het leukst, omdat je zo'n gevoel voor humor hebt en het zo lekker kan weergeven op je blog. Ik vond het wel jammer dat ik anderen weer niet kon nomineren, maar ik wilde voorkomen dat mensen 2 nominaties zouden krijgen. Ik weet nu toch een beetje meer van je.gr. Lege Zakken Vrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je bij mij gereageerd hebt! Ik had dus geen idee. Leuk blog heb je vraag me af waar je woont: ik woon zelf ook strak aan 't strand (straat uit en ik ben er) en ook in een klein huisje...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...