dinsdag 12 januari 2010

@ work

Zo en dan ga ik zo fijn naar de zaak, om te werken, heerlijk hoor, even een ander mens ben ik dan, even andere praat dan priet prietpriet ( tegen de mini's in huis) en bulder bulder bulder ( das dan tegen de puber) en koer koer koer( tegen manliefje) en klets klets klets ( tegen het elfje).....
Ik verwaarloos  thuis heus niet btw het eten staat klaar en behoeft alleen nog op warming en binnen geschoven te worden.De mini's gaan naar de liefste oppasmoeder  die je je maar kunt bedenken, waar de  kleintjes zich in ieder geval ook lekker thuis voelen, dus dan laat ik het in ieder geval erg lekker relaxed achter :-)
Nee, ik ga zo fijn werken.... en dan word mijn hoofd leeg van huismoedermuizenissen en gevuld met "zaken" , dan kan ik gewoon lekker mijn eigen gangetje gaan zonder dat er een peuter mn been stijf omklemt,zonder een beepje die kirrend en kronkelend al mijn gangen volgt vanuit de box, zonder dat ik met de fopspeen opzak een luier in mn handtasje rondloop, zonder puberige puber die puberig pubert tegen mij, en al het eten wat ik in huis heb al op wil eten, zonder elfje en haar afspraakjes hier en daar en brengen en halen en autorijden een tennis en paarden.... Ik ben gewoon even "uit " :-)
Zo heerlijk en morgen mag ik weer uit :-), wie heeft het ;-) zo lekker :-)
En overmorgen heb ik het weer andersom, k eet gewoon gezellig en heerlijk van twee walletjes :-)

6 opmerkingen:

 1. Dat vond ik zelf het leukste aan werken. Dat je thuis even uit kon/moest zetten en alleen en enkel aan "werk" denken. Geen mamaaaaa??, geen snoeten afkuisen terwijl je huiswerk nakijkt, geen pleisters, ... (je weet wel wat ik bedoel). Ik ging altijd met veel plezier werken (behalve als ze ziek waren), maar ik zou het niet meer zien zitten nu. Gewoon omdat het niet te combineren is nu. Thuis is er gewoon al werk genoeg!

  Ik vind het fijn voor je dat je van twee walletjes kan eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-) Fijn dat ze graag komen. Ze zitten nu met zijn 2en samen op de stoel te drinken en een kkoekje te eten en heeeeel gezellig te keutelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je laat het wel heel verleidelijk klinken.
  Ik hoop dat ik over een jaartje ook zo een goede oppas vind, en dat ik een job vind waar ik met evenveel plezier naar toe ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja heerlijk toch, je hebt the best of both worlds als je een moederende, werkende vrouw mag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo voelde het voor mij ook altijd en je werd nog betaald voor je uitjes ook. Gr. Lege Zakken Vrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, je omschrijft het mooi hoe het is om beide te combineren. Heel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...