woensdag 6 januari 2010

toestandenDe voortgezette scholen krijgen vrij, de bussen rijden niet meer, het strooizout schijnt op te zijn van de gemeente en de provincie(wat een vreemd beleid?).Ik vind het maar een beetje gek, sterker nog , de gekte wordt steeds erger,weeralarmen etc en dan nu sneeuwvrij...pffff wie verzint zoiets en is dit werkelijk zinvol?( en dan maar klagen over de "slappe"jeugd en dan mijn vraag hoe zou dat nou komen he?)
Wat vind jij?
Update: mn vriendin E belde net op omdat ze 1,5 uur over 15 km naar dr werk had gedaan omdat de wegen zo slecht begaanbaar zijn... hmm hmmm oke dan ... t is slecht, wat een toestanden...

8 opmerkingen:

 1. Dezer dagen ben ik blij dat wij naast de school wonen en dat ik bij Niels nog de keuze heb of ik hem breng of niet.
  Het lijkt wel of we dat in deze streken echt niet meer gewend zijn. Zo sneeuw en ijzel. En er komt nog naar ik hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toestand! Hier nog geen sneeuwvlok gezien ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee dat ga je toch niet menen, sneeuwvrij? Er ligt hier ook behoorlijk wat maar heb nog niks gehoord over sneeuwvrij. Wat een toestanden allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh...1,5 over 15km. Dat is...2 uur over 20km. Ben benieuwd. Ga maar even mijn mp3speler opladen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ligt er bij jullie dan echt zoveel sneeuw? Hier valt het goed mee eigenlijk, beter zelfs dan een paar weken geleden. Maar vanaf zaterdag verwachten ze wel weer wat sneeuw erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Syl,
  Naomi is morgen ook vrij de schoolbusjes durfen het niet aan om te rijden, ik was ook verbaasd dat het strooisel op is bij de gemeente en of provincie!!!
  groetjes van je schoonzus Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind het allemaal wel raar...kijk, dat de treinen bij het eerste sneeuwvlokje stil staan en de boel dagen ontregeld is...daar zijn we nu aan gewend...maar de voortgezette scholen maar dichtgooien....gaan alle leerlingen tegenwoordig met de trein???

  BeantwoordenVerwijderen
 8. neen met de fiets voornamelijk... ik vind het zelf dus ook nogal vreemd

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...