maandag 25 januari 2010

halfbakken

Vorige week ging ik naar de kapper, en liet daar de haartjes van peuterzoon knippen en  jah dat werd werkelijk, efficient,lief en keurig en netjes geknipt, dochterelfje moest ook haar pony laten kortwieken want zij kijkt van zichzelf al scheel, maar nu door die lange pieken haar ervoor hangend, nog erger dan normaal.Men kan haar nu dus weer recht in de ogen aankijken.
Ook ikzelve was mijn lange haar zat, wat met sneeuw en vorst altijd zo raar pluizig en klitterig word, dus ook ik nam plaats en liet mijn haar knippen. En de kapster, zij babbelde en lachte en knipte voort, knip knip knip, zo charmming was ze, nam ondertussen de telefoon op en hielp een collegaatje met een moeilijk verfklusje.Toen zweeg ze plotseling en zij flitste met een spiegel om mij heen, zelf goedkeurde  knorgeluidjes uitstotende, dus ik begreep dat ik dus klaar was.Ik stond maar snel op want peuterzoon zag allerlei leuke dingen om te mollen in de zaak en elfje had er een flinke klus aan .Ik betaalde de hele verknipte boel en ging huiswaarts.
Daar keek ik nog eens goed naar mijzelf,en zag geen verschil met ervoor,ik was nog even knap en mijn pony is nog immer te lang en hangt te irriteren voor mn ogen,mijn haar pluist nog steeds als een veld uitgebloeide paardebloemen en springt nog als een kudde wilde kangaroes.....

12 opmerkingen:

 1. De volgende keer nog korter (stekeltjes??) dus ;-) Ik moet zeggen, ik vind het geknetter der haren wel grappig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is er dan niks af???
  Wel een grappig verhaal..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bedoelt dat jij je nog steeds afvraagt wat die kapster al die tijd met die schaar rond je hoofd heeft gedaan (in de lucht geknipt, waarschijnlijk). Ha ha ha wel leuk verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze had dus helemaal geen echte aandacht voor je. Dat vind ik super onbeleefd maar het geeft wel een heel leuk verhaaltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha. Wat grappig geschreven. Heel plezant.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oke...wat deed je dan in die stoel? Waarschijnlijk ben je dus alleen maar een luisterend oor geweest! Misschien toch maar eens een andere kapper zoeken?

  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zeg, volgende keer kaal. Of zoiets! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tip:
  Zoek een thuiskapster, die wordt niet afgeleid door een collega met een klusje en ze moet niet voortdurend naar de telefoon. Het bevalt mij prima.
  groet Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nouja ze deed wel van knipperde knip , en ik zag een paar pluisjes haar liggen , ze heeft het omgekeerd gemilimeterd, dus maar een milimetertje eraf .....
  ik ga een ander zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 10. haha wat goed geschreven, ah een pony is toch leuk, ik had er eigenlijk nooit eentje en sinds kort wel(zelf de schaar ingezet), beter dat er te weinig af is dan teveel toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind het zelf ook zo moeilijk om een goede kapper te vinden, ik wissel altijd en ben nooit content, maar misschien ben ik dan ook een moeilijke ;-)
  (wel frustrerend als je een kapsel uit zo een boek kiest bij de kapper en als jij die coupe dan uiteindelijk hebt zie je er natuurlijk nog niet zo knap uit als het model)

  Wel heel vervelend voor je dat die kapster niet echt heel aandachtig tijd voor je maakte, beetje onbeleefd ook, want je betaalt er toch ook voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whahahahaha - van zulke verhalen krijgt de dag een ander kleurtje - ...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...