maandag 28 december 2009

dubbel omgedraaid

Hm nog een nacht werken en dan ben ik heerlijk vrij, wel 14 dagen en nachten, heerlijk vooruitzicht niet waar? Het lekkerst vind ik na het nachtelijke werken en overdag slapen, om weer gewoon s nachts te kunnen slapen, want echt er is niks lekkerders ... Dan niet s avonds door kou regen en donkerte weg te hoeven, weg van mn lekkere warme plekje op de bank, weg van mn boek, of weg achter mn laptop ;-) weg bij mn liefjes die allen  slapen of bijna op weg zijn naar bed .
Alhoewel ik het in het donker in de auto rijden met een lekker muziekje vooral in deze tijd van het jaar met alle top 2000 lijsten.en dan die rust op de weg wel heerlijk vind en zo wel uren zou kunnen doorrijden, lekker ontspannen .
Onderweg transformeer ik in de auto onderwijl  van (over)gevoelig oermoederdier naar proffesionele werknemer.Van dagmens naar nachtdier.
Nu  hoef ik niet lang te rijden hoor maar dan ben ik er al en kan ik eruit en wild woest gaan werken .
En na het werken op de terugweg in de auto transformeer ik opnieuw maar dan omgekeerd, ik word weer oermoeder en laat het werk los, ik leef weer over dag en slaap snachts.... heerlijk!!.Menig pokemondiertje zou met verbazing  en wellicht jaloers kijken hoe goed ik dat kan ;-)

3 opmerkingen:

 1. Je moet Pokemon maar eens aanschrijven....dan zien mijn kids jou voorbij komen in je autootje...terwijlje transformeert.....kan je goud geld verdienen hihhihi.

  En met de Top 2000,ja kan me voorstellen dat je dan uren door kan rijden.

  Geniet van je vakantie....en van je kids....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je vakantie enne: leuk dit rolverwisseling. Hartelijke groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha wat goed dat jij zo goed van rol kunt verwisselen. En hier ook Top 2000, de hele dag. Jammer dat we 's nachts niet ook luisteren, maar ja, je moet af en toe slapen natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...