dinsdag 29 december 2009

beetje vreemdNu ben ik als ik in de nachtdienst zit en/of  eruit kom vaak wat ehm minder helder, scherp en bijdehand dan normaal.Het slaapgebrek maakt van mijn anders flitsende gedachtenstroom een soort van trage  denkpap.
Maar goed,om even to the point te komen.Er stond een meneer in een oxxiojasje voor mn deur en die vroeg vriendelijk of ik wist van zijn komst want ik had een klacht gestuurd en zij hadden dan weer een brief gestuurd met de melding dat deze overigens zeer vriendelijke meneer langs zou komen.WIST ik dat? Ik liet de denkpap op volle toeren draaien maar ik kon me geen klacht noch ontvangen brief herinneren.( nou zegt dat in de nahctdienst dus niet zo veel)Behulpzaam dacht oxxiomeneer dat ik wellicht over de prijsverhoging had geklaagd.Ik dacht traag van niet,want dat was toch al maanden bekend en in het nieuws enzo? Jaaaa hapte hij gretig in op mijn opmerking ENNNN de regering heeft ook gezegd dat het publiek het beste elk jaar bekijkt welk bedrijf de goedkoopste stroom levert en dan steeds switst.En dat IK dat dus wellicht ook beter kon doen, want greenchoise( alwaar ik traag bedacht had afnemer van te zijn) zou volgens hem 32% omhoog gaan en bladiebladiebla( waar hij het jasje van droeg) maar 21%(ofzo)
Hmm sloom denkend bedacht ik samen met meneer dat ik nu ik dit hoor , in eens bedenk dat hij helemaal niet naar aanleiding van een klacht van mij  nu aan de deur komt.....Ook meneer dacht lang na en zei uiteindelijk dat dat inderdaad klopte, maar dat ik vast geen 60 euro meer per maand wil gaan betalen.( nadat hij vergeefse pogingen gedaan had mij mijn maandelijkse bedrag prijs te geven, die ik overigens werkelijk niet weet, alles gaat automatisch, dna kijk ik er niet meer na en in/uit de nachtdienst al helemaaaaal niet)
Ik zei naar ik dahct vriendelijk dat ik geen wisseling van plan was,m m maaar het word zelfs door de regeringgezegd...hakkelde de beste man wanhopig( vast nog noooit  zo'n trage en taaie klant geoefend tijdens de training hoe verkoop ik...)
Nou hmmmde ik de regering kan nog  meer willen.Nu verslagen mompelde hij nog en meneer? kan ik anders mischien meneer even spreken?
NEE , ( had ik al eens verteld over mijn soms ietwat kortige lont in/uit den nachtdienst) NEEE bromde ik meneer weet hier niks van, IK regel hier alles....
De meneer in het oxxiojasje had hier niet van terug en hergroepeerde en besloot tot terugtrekking.Een prettige avond verder.
2 min later komt manliefje thuis, en toen ik mijn verhaal deed, onderbak hij mij en zei dta hij voor de deur was aangesproken door meneer in oxxiojasje.....
Najaa
Gelukkig had manlief  geroepen : GEEN intresse en was hij meteen met rust gelaten.

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze erg he !! Ik heb hem niet aan de deur gehad, of zou dat komen omdat ik me misschien iets te hard afvroeg of die oxxiolul nog langs zou komen???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh meid....wat heb jij veel geduld...zelfs als je uit de nachtdienst komt....
  Ik had de oxxiomeneer al lang afgepoeiert....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als ze al met zo een vage foefjes afkomen om je klant te maken zou het voor mij zelfs nooit ever ever ever nog in mijn hooft opkomen hen te overwegen. Hoe vals is dit? Manmanman, hoe schaamteloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het geduld denk ik ook niet gehad, als je nergens vanaf weet gewoon die deur dicht slaan :-)! Oke dat is misschien iets te grof maar ik zeg dan altijd met een stalen gezicht: nee geen intresse, daaahaag! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...