vrijdag 16 oktober 2009

Woeste winden der herfststormen

Nu liep ik net buiten de woeste herfststorm te trotseren, onderwijl de dubbele kinderwagen voortstuwend door de storm en dikke regendruppels die naar beneden kwamen, net toen wij onze schreden buiten de deur plantten. De brute krachten der natuur deden wonderlijk mooie woorden in mij opwellen,vloeiend als verf van een penseel. Diepe gedachten kwamen aangewaaid met windkracht 6-7 , ik genoot van het moment, heerlijk buiten en dan zo lekker de frisse wind om de oren.Ik koetserde de woorden in mijn hoofd, vastberaden ze net zo mooi en krachtig als de wind op mijn blog te delen.
Toen kwam ik thuis, was ik alles kwijt... grommm
Weggewaaid, meegevoerd met de wind, dus bij deze... als u wellicht in de wind een paar mooie gedachtes tegenkomt, geniet ervan,grijp en koester ze,wat ze zijn zo weer weg.

5 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk geschreven, schat. Je zou zweren dat je die mooie woorden toch hebt gevonden. Mooi dat je wat mooie woorden erbij hebt kunnen verzinnen nadat ze zijn weggewaaid. Ik ga zo naar de auto. Misschien waaien ze straks wel tegen mijn voorruit op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, ze zijn richting polder gewaaid. Heb ze net voorbij zien waaien! Geniet van de woeste winden en een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wat was het fijn buiten, en nou weet ik het niet, waren je gedachten in die takken of in die eikels, dat blad of al dat zand wat om me heen dwarrelde...leuk herfstig stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk weer...die herfststormerige dagen...je gedachten zijn niet deze kant opgestormd....wel kwam ik samen met Silje bergen kastanjes tegen die van de bomen zijn gewaaid....met zakken vol kwamen we thuis...frisse wangen van de kou...verwaaide haren...natte broekspijpen....heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd van dit seizoen! Vooral in dit seizoen maak ik graag wandelingen met de kids en neem ik mijn fotocamera mee om wat plaatjes te schieten. En die wind is heerlijk om bij weg te dromen, vandaag zijn we naar een speeltuin geweest hier vlakbij. Was nog best goed weer hier in het zuiden, weer genoten vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...