zaterdag 19 september 2009

ohjah

Ik heb ehm een geheim... en aangezien ik het net aan mijn spelmaat ( waar ik al meer dan 7 jaar mee speel/mail/sms ,irl hebben we elkaar nog nooit gezien.) heb verklapt.Denk ik er over om het hier ook eens over te hebben.Het zit namelijk zo dat ik echt al jaren roep, als me iets bijzonders is overkomen: HIER GA IK EEN BOEK OVER SCHRIJVEN/DAT KOMT IN MN BOEK of iets van die strekking.
Zucht ik ben natuurlijk al meer dan 100 keer begonnen, maar kritisch als ik ben, ook weer 100 keer weggegooid en besloten het de volgende keer beter te doen etc etc.
Het is wellicht de tijd van het jaar of de fase van mijn leven, maar het idee van ik ga een boek schrijven borrelt en bruist weer van harte in mijn geest.
Nou oke dan ik ga het doen.Maar dan denk ik weer ben ik niet het zoveelste gekke huismoedertje/werkende vrouw/moederdinges die zich verveeld en dan een heel vout boek schrijft? Zoeen die nog erger dan slaap verwekkend saai is,dodelijk saai dus....als een margriet uit de jaren 80... whaaaaa
Iekssssssss

5 opmerkingen:

 1. nou als je net zo schrijft als in je blog...heerlijk! Dus kom maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi, ik lees altijd mee omdat je leuk schrijft en zo herkenbaar, ben zelf ook een moeder van maar 1 dochter (helaas niet meer kids maar dat is een ander verhaal).... Kan je je blog niet uitgeven? Ik koop m meteen! Dank je wel voor al je leuke stukjes. Zal eens wat vaker reageren, de luier(s)bv ik heb smakelijk zitten lachen hier.
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Direct doen....of als je niet direct een boek wil.....misschien columns in J/M of Ouders van nu....je schrijft herkenbare verhalen in een smeuïg jasje gegoten...
  Korte verhalen die mama's en papa's heerlijk weg kunnen lezen tussen de luiers, de was en kinderperikelen door.....
  Succes verzekerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schrijven dat boek! Ik lees al tijden met je mee. En ja ik reageer nu paar daagjes later...(en voor het eerst) maar ... Je schrijft geweldig. Dus dat boek komt helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...