stompzinnigheid

Ieder jaar weer moet ik van de basisschool waar mijn dochter op zit een calamiteitenformulier invullen,in blokletters en met een zwarte of anders donkerblauw schrijvende pen.Nou vraag ik me af waarom zij zelf dan een idioot orange gekleurd papier daarvoor uitdelen ?En door zo dwingerig over die zwart of donkerblauw schrijvende pennen te zeuren komt in mijn een onbedwingbare lust om dat natuurlijk juist niet te doen.En meestal zie ik dan in mijn ooghoeken ook een rood schrijvende pen driftig naar mij knipogen en roepen;NEEM MIJ
Ik vraag me ieder jaar af waarom ik dat rottige formulier iedere keer weer opnieuw in moet vullen want alles is steeds hetzelfde gebleven, mijn telefoonnummer,mijn huisadres,mijn huisarts etc etc etc en waarom in dit digitale tijdperk het niet gewoon digitaal kan, en waarom terwijl er al een jaar geleden beloofd is dat de weekbulletins gewoon op de site zouden komen dat a niet lukt blijkbaar en b ze dan evengoed de uitgeprinte versie toch mee naar huis krijgen.(die ik meteen weg wil werpen in opperste verbazing maar tegelijkertijd durf ik dat weer niet want ongetwijfeld is dit speciale bulletin meegegeven omdat er speciale boodschappen aan mij persoonlijk gericht op staan of hele gevoelige boodschappen/info die absoluut niet via de site uit mag lekken? Maar nee niet van dat alles is waar... t slaat gewoon allemaal weer nergens op :-) gelukkig das dan wel weer lekker helder.

Reacties

  1. Wij moeten die formulieren ook nog weer krijgen, en dan moet ik ze vier keer invullen, ook al is het voor ieder kind hetzelfde.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk