woensdag 26 augustus 2009

papieren tijgers

Amper 5 dagen naar school en de papieren liggen al torenhoog op gestapeld door mn hele huis heen.Dochterlief zit in groep 8, dus als eerste kreeg ze een enorme dichte enveloppe mee met daarop de tekst citotoets, gevolgd door de naam van mijn kind. Hmm vreemd, verwarrend issie nu voor mij?( zoals mijn dochter denkt) of voor haar zoals erop de enveloppe staat?Wellicht is het het beste als we hem voorlopig maar dicht laten en aan het eind van het schooljaar weggooien?(als er werkelijk belangwekkende dingen in stonden hadden ze het wel beter geadresseerd?)
Oh en verder de reclameberg die ze meekreeg voor diverse abbo's :zo zit dat, kijk, blablabla en spuperslimme rekenspelletjes, kijk zeekomkommerig als ik ben(meaning zonder ruggegraat) daar ga ik dan weer van twijfelen, zijn dat onmisbare items??? om van mijn kind een briljante wiskundige( ofzo ) te maken, zou mijn kind , mij onbekende rekenmoeilijkheden ondervinden in het heden? of nog erger als ik dit niet aanschaf komen er dan nietoverkoombare rekenprobelemen in de nabije of verre toekomst?Alleen maar doordat ik dacht(jaaa mijn schuld dus weer) dat ik dit soort onzindingen niet aan hoef te schaffen....

2 opmerkingen:

  1. Via je reactie bij eenvoudig leven klikte ik even door naar jouw weblog. Wat heb je een heerlijk stel kinderen zeg! Jij lijkt me een heerlijk soort moeder, lekker losjes, recht voor zijn raap. Ik kom zeker nog eens bij je op visite en te genieten. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, de school is minstens goed voor een flink aantal gesneuvelde regenwouden, met alle papierzooi die het met zich meebrengt.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...