maandag 22 juni 2009

wat aten wij gisteren?


HEEL GEMAKKELIJKE kip met champignon met roomsaus met bosuitjes met rijst
recept:
kipfiletjes ( ongeveer 75 gr perpersoon?) in blokjes
bos bosuitjes of twee als je dat lekkerder vind, gesnipperd
2 teentjes knoflook gesnipperd
bakje champignons ( of zo) in plakjes
restje courgette in blokjes( of wat je anders over had)
bakje kruidenknoflookroomkaas
rijst
bereidingswijze:
bak de kip aan met zout peper en wat kerrie tot kip gaar is
gooi de uitjes/knoflook erbij even aanbakken
dan chapignons erbij en de courgette
als laatse de kruidenrookaas( goedkoopste soort is goed genoeg)
naar smaak en behoefte eventueel een scheutje witte wijn er door
serveren met witte rijst
SMULLEN maar

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!