woensdag 3 juni 2009

ik zeg doen

Mijn liefje heeft een bijzondere auto, een bijzondere oude auto mag ik wel zeggen, bouwjaar is 1990.Dat is het oude beestje trouwens wel aan te zien ook,zijn ooit zo sneeuwwitte huidje is her en der beschadigd en ook is hij diverse malen op verschillende plekken gekust door andere soortgenoten.
Het oudje maakt geluid als van een ouderwetse koffiemolen een soort van zacht zagerig gebrom, trilt als een zeer oud mannetje en komt iedere keer weer door de apk.
Nou heeft hij hem nog maar drie jaar, toen gekocht als student zijnde voor het giga bedrag van 1000 euries.En als je dan nu de voorwaardes goed leest kan hij er nu weer 1000 eurie voor terug krijgen, mist hij er een nieuwere van 2001 of jonger voor terug koopt.Hoelang denkt men dat deze nog mee zou gaan, goeie deal zou ik zeggen?
Ik zeg : DOEN!!!!

1 opmerking:

  1. het is inderdaad erg aantrekkelijk. waarschijnlijk gaat die auto er dan ook komen. wel leuk. eindelijk kan ik mezelf weer horen als ik rijd. die ford is zo lawaaierig.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...