maandag 8 juni 2009

heks?

Soms twijfel ik, soms weet ik het zeker :-)
Ik geloof eigenlijk dat ik een enorme heks ben.
Dan heb ik namelijk helemaal geen zin om altijd maar aardig begripvol, lief behulpzaam etc te zijn.
Dan voel ik mijn nagels groeien,mijn rugtrekt krom, dan voel ik spontaan wratjes op mijn neus en kin onstaan.Dan verandert de stofzuiger in een aantrekkelijke heksenbezem.De kinderen zijn veranderd in dwergjes en trolletjes.
Dan lijkt het siameesje niet meer wit met chocolade pootjes, maar gewoon helemaal zwart.
Dan krijg ik veel zin om heksensoep te maken.Je weet wel van die soep als je er maar een hapje van neemt "floep" dan ben je weg.
Heerlijk lijkt me dat eens te kunnen doen, helaas reiken mijn kookkunsten nog niet zo ver.Ook een rondje googlelen helpt me niet veel verder dan wat slappe kinderfeestrecepten, dus helaas ik zal het bij wensen en dagdromen moeten laten vandaag, maar oh wat zijn die dromen soms verrukkelijk. :-)
Een minuut of 10 eens zalig hekserig dromen per dag daar kan geen meditatie tegen op, dan kun je er weer echt helemaal tegen.

1 opmerking:

  1. Heel herkenbaar; ik verander altijd in een heks als ik ongesteld moet worden...HA HA HA! Dan ben ik heerlijk gemeen en onredelijk, tover alles in de soep en kan verrukkelijk schel krijsen...

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...