Waarom het bloggen niet ging zoals ik wilde en HELP
Het nieuwe jaar was ik van voornemens gewoon weer vaker te gaan bloggen, maar om een reden die ik niet weet/kan vinden/grrr komen mijn foto's niet meer zichtbaar op mijn blog. Eerst dacht ik nog dta het aan mijn nieuwe laptop lag, maar nee, ik krijg het werkelijk niet voor elkaar. En dat haat ik vreselijk, dat dingen het na jaren opeens gewoon niet doen....en dat ik bloggen moet zonder een fotootje erbij, dat vind ik namelijk net zo leuk en gezellig, ook vooral bij anderen en ook voor mezelve. Dussss.... ik ga het nogmaals proberen, maar sta open voor ehhm... suggesties die t euvel kunnen oplossen.
Dat vind ik nou een interessante 'kwestie'. Ik vind rabarber namelijk erg lekker, maar ik eet geen suiker. Dus ik moet óf veel alternatieve zoetmiddelen toevoegen (zoals agave), óf het gewoon niet eten. Tot nu toe heb ik het laatste gedaan, maar ik vind het ook wel weer jammer... Misschien meot ik dan toch maar een suikervrij, maar zoet genoeg, rabartaartje proberen te maken. Heb jij me geïnspireerd!
BeantwoordenVerwijderenMijn bek trekt er spontaan van in een kramp... Het schijnt dat weken in melk wat van het zuuuuuhuuuur weg neemt, maar heb het nog nooit de moeite waard gevonden te proberen.
BeantwoordenVerwijderenWaar doe je het allemaal voor hè !! Maar ik ben gek op rabarber en dan met name de moes, misschien de taart ook maar eens proberen :-)
BeantwoordenVerwijderenIk ken stevia wel, nog niet geprobeerd. Op mijn andere website schreef ik een heel artikel over stevia en kwam tot de conclusie dat er nog te weinig duidelijkheid is over de mogelijke schadelijke gevolgen van stevia en daarom gebruik ik het niet.(http://suikerwijzer.nl/alles-over-stevia/)
BeantwoordenVerwijderenOmdat ik de laatste tijd zoveel positieve verhalen over stevia hoor, begin ik langzaam te denken dat ik het toch maar eens moet proberen. In kleine hoeveelheden misschien.
Het ziet er ook niet echt zeg maar lekker uit...
BeantwoordenVerwijderensmaken verschillen???
BeantwoordenVerwijderenen ik hou wel van rabarber en zelfs mijn kids laten een stuk rabarbertaart echt niet staan...
ik doe rabarber samen met een goed rijpe banaan, dan is ver verukkelukkelukkelijk :-)
BeantwoordenVerwijderenGrrriezel.....
BeantwoordenVerwijderenIk vind rabarber heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenVolgens mij zijn er twee kampen: zij die rabarber heerlijk vinden en zij die het vies vinden, en niets er tussen in. Ik hoor ook bij het tweede kamp, heb laatst nog een poging gedaan om het lekker te vinden, niets hoor: bah!
BeantwoordenVerwijderenGroeten, Jolanda
Oh lekker rabarber. heb je al geprobeerd bij het koken een schepje suiker te doen tegen de zure smaak op het laatst???
BeantwoordenVerwijderenHOpelijk is ie wel opgekomen, weggooien is ook zo zonde.
Ik ben echt dol op rabarber. Die tip van Sabine is goed. Doe er banaan bij!
BeantwoordenVerwijderenOei maar de rabarbermoes van oma is wel heel erg lekker! (maar wel met heel veel suiker ;-))
BeantwoordenVerwijderenrabarber met flink rijpe banaan , inderdaad, dat haalt de zure smaak weg, heeerlijk! (doe ik niet zelf hoor, dat besteed ik uit aan de buuf :-)
BeantwoordenVerwijderen