zaterdag 27 oktober 2018

Leestijd....

Regelmatig ben ik een abonnement aangegaan in mijn leven, en ik hou ervan als er dan weer de nieuwste van op de deurmat ligt, vol inspiratie of leuke verhalen maar ook gewoon van de nieuwe donald duck en penny :-).
Maar soms he...nouja ook best regelmatig heb ik er eigenlijk geen tijd voor, of ik gun me de tijd er niet voor, of, of, of.... en meestal zeg ik t dan weer op, als ik de vorige editie nog in zn plasticje terugvind.
Maar nu, had ik een weekje vakantie, deed ik wat opruim en wegwerpsessies, elke dag een vuilniszak vol het huis uit.( ik lijk teunie wel :) )
En nog, als ik om me heen kijk is het niet leeg, sterker nog het is zelfs niet leeg-achtig. Vreemd.  
Eigenlijk is het bij mij vaak zo, als ik grondig op ga ruimen heb ik opeens NOG meer rommel en troepjes om me heen....jasses, (wat nu Valhalla/ Gerlinde??? zou dr graag linken maar dr site is weg :-(   )

Met mn stapel leeswerk gaat het gestaag, maar het gaat! En ik heb zelfs nog tijd gehad om t te lezen ook, hoe fijn is dat. En voor hen die t zonde vinden dat tijdschriften zo bij t oud papier gaan, ik ben bezig met een handige weetjes-boek voor mijn dementerende moeder, en scheuren knip  leuke plaatjes en blaadjes uit, ter opfleuring van dat boek. Want ook zij houd van leuke plaatjes, mooie kleine gedichtjes en inspirerende quotes.
Maar daarover later meer, dat handige weetjes boek .

Labels:

5 reacties:

Blogger Sandra zei...

Iedere keer als ik weer grondig opruim ben ik verbaast over hoeveel troep ik weer verzameld heb.

27 oktober 2018 om 23:04  
Blogger Purperpolletje zei...

Oeh, zo herkenbaar. Ik dwing mezelf er toe echt op te ruimen, niet alleen te verplaatsen. Dat helpt enigszins. Inmiddels met de Polletjes de deur uit komt er ook echt wat kastruimte vrij, die natuurlijk ook meteen weer opgevuld wordt door dingen die uit bijna ontploffende kasten worden verlost.

28 oktober 2018 om 10:25  
Blogger Jo en joh zei...

Ja lekker opruimen en goed dat je dat doet met je moeder.

28 oktober 2018 om 10:26  
Blogger Dorothes zei...

Gerlinde is verder onder deverveeldehuisvrouw

11 november 2018 om 13:28  
Anonymous Sandy zei...

https://eenvoud.home.blog/

Mocht je het huidige blog van Gerlinde/Valhalla nog niet gevonden hebben...

26 januari 2019 om 15:21  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage