woensdag 22 juli 2015

Vreemd

In de vakantie waren we een aantal dagen samen in een huisje dus, met onder andere een vriendin en haar 2 jonge kinderen. (buiten ons eigen gezin en de vriendin van oudste dochter). 9 man.
Poe, en ergens kreeg ik een sisterwifes gevoel. (even uit leggen wat dat nu weer is de omroep/zender TLC heeft een serie die heet zo en dat gaat over een man (nogal een griezel vind ik hem) die meerdere vrouwen heeft, en dan over hun dagelijkse leven KLIK)
Want met zo veel mensen is er best werk kwa eten, koken, opruimen en ehm kinderen in gareel houden enzo, en vond ik het eigenlijk wel grappig/en ook prettig, nog een moederfiguur (sorry mannen doen het toch net ff anders dan wij vrouwen) die ook eens zonder het te moeten vragen dr handen liet wapperen of kinderdingen regelde.
Ehm en tegelijkertijd ook onhandig, want alles werd anders ingedeeld in keukenkastjes enzo.....toen dacht ik verhip....t is niet alles rozegeur toch.....
Enne dat je je man zou moeten delen met een andere vrouw, dat lijkt me ook nogal ehm onverdraagbaar :-)

4 reacties:

Blogger Jo en joh zei...

Och als het maar gezellig was. Nee dat Heyboer gedoe is ook niks voor mij, moet je al die gebruiksaanwijzigingen ook nog leren. Nu weet je wat je hebt.

22 juli 2015 om 17:55  
Blogger Stins zei...

Lijkt mij vreselijk eerlijk gezegd om een sisterwife te zijn. Die naam alleen al :-)
Ik ben blijkbaar niet zo verdraagzaam ....

22 juli 2015 om 18:34  
Blogger Nicole Orriëns zei...

Leuk Sister Wives! Ik heb het idee dat Cody wel oké is. Hoewel ik die wapperende manen om zijn kale plekken te bedekken inderdaad wel een beetje creepy vind!

25 juli 2015 om 15:12  
Anonymous Els zei...

Ik ga mijn vriend echt niet delen ;-).

26 juli 2015 om 19:45  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage