maandag 30 november 2009

transformers

Moordlustig word ik, als ik in de nachtdienst zit of eruit kom( net hoe je het bekijkt), maar in ieder geval de afgelopen nacht gewerkt heb en overdag niet kan/ga slapen en vandaagdusnietmeerlieveman de spenen van de mini's verstopt op onlogische plaatsen in het huis,voordat hij naar zijn werk gaat.( om mij te prikkelen tot nieuwe zoekrecords? ) Dan krijg ik spontaan een kromme neus met een wratje erop een bocheltje op mn rug, mijn nagels groeien 3 cm en transformeer ik in een ware heks.Waarbij mijn lieve kleine en grote schatjes ook in eens transfoormeerden tot ware dwarse en niet meewerkende plaaggeestjes, met lekke banden,lekke luiers en hun oneindig zelfzoekrakende troepjes die blijkbaar onmisbaar blijken als ik net heks geworden ben en ik dus blijkbaar in mijn glazen bol moet kijken waar alles ligt.

Labels:

4 reacties:

Blogger Sandra zei...

Dat is altijd zo. Grrrr....

30 november 2009 om 18:54  
Blogger Sandra zei...

Pfff wat een gedoe he? Ik moest wel enorm lachen om de foto in je daily mugshot, bleven ze open door de lucifers? ;-) Succes met werken!

30 november 2009 om 18:56  
Blogger Sjaantje zei...

hihi je mugshot is leuk !! En weer even lekker heks voor 1 dag, kan je er morgen weer helemaal tegenaan !!

30 november 2009 om 19:06  
Anonymous Jeanet zei...

tegen zulke dingen kan ik sowieso al niet,laat staan als ik in een nachtdienst zou zitten.......pffffffff......mâh ja...het bevestigd alleen maar wat je natuurlijk al lang weet.....moeders zijn onmisbaar....helemaal als ze in de nachtdienst zitten!

1 december 2009 om 06:56  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage