woensdag 18 november 2009

in het stof bijtend

Worstel ik me  met mijn moeder samen door de enorme hoeveelheid stoffige dozen vol met, boeken, lees,studie en hobby boekenMan man man wat een stof, het lag allemaal achter het schot op zolder,en daar is echt behoorlijk wat ruimte wat tot aan de nok toe vol gestouwd( ik heb er geen ander woord voor) zat..Drie stapels werden er gemaakt weg,kringloop en houden.Ook diverse dozen met oud speelgoed van mijn oudsten en ja zelfs wat dozen van mijn lief van toen hij nog klein was ( playmobiel is echt onverwoestbaar)gingen door onze handen . Het is nog niet klaar hoor daar was het teveel voor maar oei wat kan een mens toch veel bewaren.Ooit leefde ik met het motto: het eet geen brood , zet maar neer ik bewaar het wel....heeeel fout daar moet ik me nu dus doorheen worstelen en ik bedacht me tijdens dit nogal stoffige proces wel dat ik  wellicht ook afscheid moet nemen van die gedachte.... het eet welliswaar geen brood... maar het neemt wel echt veel ruimte in hoor.
Dus een mens, ook ik dus kan niet alles bewaren.Oke ik probeer deze gedachte vast te houden want ik vond het blijkbaar zo fijn om te bewaren/verzamelen.Natuurlijk vonden we ook echte schatten zoals een doos vol met kleine autootjes ( lief is er nog mee aan het spelen ;-) ) een enorme doos met lego van puberzoon die in eens ging twijfelen... :-)
Ik kan geloof ik een eigen kringloop winkeltje beginnen.
nou gaap een laatste kop thee om het stof weg te spoelen en dan het beepje nog voeden en dan ehm lekker slapen.....hmmmm

Labels: ,

5 reacties:

Anonymous Jeanet zei...

Je moet je dan wel door een stofberg heengraven.....maar je komt wel van allerlei leuke dingen tegen. Wie wat bewaart heeft wat....toch? Is ook leuk!

Maar....je hebt straks wel weer een strak opgeruimde zolder...en...ruimte!

18 november 2009 om 07:08  
Anonymous Lege Zakken Vrouw zei...

Ik voel met je mee. Ik heb ook nog dingen van de kinderen staan, die er nu te oud voor zijn. Ik heb nu zoiets van dat het leuk voor de kleinkinderen zal zijn. Ik moet alleen nog wel effie wachten

18 november 2009 om 08:50  
Blogger Sandra zei...

Wat Jeanet zegt is waar, straks is je zolder dan weer wel helemaal opgeruimd! (zou hier ook niet zo'n slecht idee zijn...).

18 november 2009 om 09:44  
Blogger Sandra zei...

Misschien kun je toch nog een hoop verkopen ofzo. Dan heb je er nog wat aan.

Opruimen lucht ook op vind ik. Ik doe dat eens graag, maar heb er te weinig tijd voor.

Ook nog genieten hé.

18 november 2009 om 19:44  
Blogger sillie zei...

@plukdedag ik breng veel weg naar de kringloop ik ben niet zo,n goede verkoper ;-)
@ de rest het lucht inderdaad wel op en schept weer ruimte.... helaas ben ik nog nie helemaaal klaar daarboven ...

18 november 2009 om 20:35  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage