Er zit een luchtje aan...

Van een der schoolpleinmoeders, die een( kleine bescheiden, maar toch een kudde )kudde paarden heeft, kreeg ik een behoorlijk grote zak poep.En daar was ik natuurlijk blij mee, want met al mijn mini-moestuinplannen en projectjes in de tuin, kon ik wat extra bemesting her en der goed gebruiken. Helaas was het afgelopen weken steeds te koud en ook vanmorgen werden we wakker in een koude witte wereld. Maar gelukkig kwam de zon snel en smolt alles weg ( meestendeels dan toch) en was zelfs de aarde weer zacht geworden zodat we erin konden spitten en het ding met de paardepoep doen.( wij doen nogal eens wat met ehm poep, KLIKKERDEKLIK)
U gaat er beslist meer van horen in de toekomst, want ik heb er hoge en goede verwachtingen van... en niet ik alleen ....


( hij eet graag... p o e p)

Reacties

  1. Oh ja lekker die hondengewoontes... hier nog zo eentje die daar wat van kan :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi leuke blog heb je! Kwam je tegen via Mirandana. Hier zo'n zelfde hond alleen vind ze het heerlijk om er doorheen te rollen. We namen haar eens mee naar de Eifel in Duitsland (is niet zo ver van ons vandaan) we zouden daar foto's nemen met onze hond. Maar lieten haar na het auto ritje eerst maar eens uit. Een mooi grasveldje met paardenpoep, onze hond blij... nu snappen we waarom ze zo hard daar heen rende: hoppa erin gerold helemaal vies van boven tot aan beneden echt bizar. Bye bye foto! Hahaha en toen moesten we nog met haar in de auto richting huis. Wat ze stonk zeg de hele weg bah bah bah!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, ik heb het met jullie te doen...een hond die uit z'n mond naar poep ruikt....
    Maar ben natuurlijk uitermate benieuwd of de planten het goed lusten...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. haha een lekker geurtje dus bij jullie in de tuin,succes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O ja! Pas maar op met de hond... Hier ook twee van die poepeters in huis! *getver*!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk