kou maakt hongerig

Het koude weer, de natte sneeuw, het maakt de mens hongerig, en de na een lange dag op school gezeten hebbende, de dan vermoeide thuiskomende puber helemaal :-) en na een flinke fietstocht...
Dus met een vooruitziende blik dook ik de keuken in en maakte vervolgens na een frisse fruitsalade voor bij de kerstmaaltijd van elfje en vegetarische wraps( want zo sprak zij benauwd van de 10 hapjes zijn er 7 met ril ril ril...vlees) en daar ik dus toch ik de keuken stond, maakte ik nog maar wat bapaobroodjes.Hier vinden ze die heerlijk met die scherpezoetige rode saus( loempiasaus?) en ik vind ze beter dan snoep koek en chips, waar men anders naar op zoek gaat.




Reacties

  1. Sillie,
    hoe maak je die vega broodjes?
    Hartelijke groet en tot laters
    Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien ze er overheerlijk uit. Kan ik het recept van je krijgen? Denk dat ik er hier ook wel afnemers voor kan vinden ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mmm......lekkurrrr!!!

    Das wel een goed idee! Al vind ik warme chocomelk met een brok speculaas, of ontbijtkoek met een laagje boter ook errug lekker als je van deze kou weer binnenkomt!! En dan met gloeiende wangen op de bank....héérlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mjammmm, recept graag!
    Heb je voor bapao geen speciale pan nodig?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zien er heerlijk uit. Lijkt me een goed recept voor hongerige pubers! Is het niet heel veel werk?.
    groetjes, Franca.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ francä : wel nee het werk valt reuze mee. Het is zo gedaan. Je moet wel even tijd hebben omdat het deeg moet rijzen enzo :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk